6

Söndag natt, mediokert medelåldersligg. Två trötta 50 plus som väl mest tänker att de borde. Gnisslar gör det också, hej klimakteriet.

Fredag kväll, trött man som klämmer förstrött på trött tant som varit vaken sen 4.30 och bara vill sova. Och gör det.

Lördag dag, två utsövda som hjälps åt med båtbestyr, skrattar, kramas, fikar i solen, ror jolle, mastar av två segelbåtar, skrattar med (bonus-)barn, sover middag i kökssoffa, bär tungt, skrapar sjögräs. Två pånyttfödda som plötsligt inte kan hålla händerna från varandra, som hittar på en förevändning för att stänga in sig i sovrummet kl 18.30 och äntligen lyckas riva av ett kvalitetsligg före middagen. Herregud.

Vi MÅSTE börja göra mer än att bara sova enstaka nätter ihop och däremellan mest bara ses för en snabb promenad eller lunch. Vi ÄR bra ihop men det går inte av sig själv, det är så tydligt. Det är fan ett jobb att ha en relation, och jag har så många jobb redan.

Kämpa Anka.

En reaktion på ”6

  1. fast alltså ett mediokert och ett kvalitétssex på mindre än en vecka är ju bra jobbar. Mer än många tror jag 🙂

    Jag som har en 20 åring hemma brukar skilja på ”sex under täcket tyst varianten” och ”sex go all in varianten”. Blir mest av det första eftersom det älskade barnet alltid sover hemma förutom på måndagar (??) då hon sover hos sin pojkvän (jag tror det är godare mat här därför de tillbringar helgerna här FAST han har lgh??!!!). Men man kan få ett tillfälle om hon jobbar på lördagen 😉 .

    Go all in sex är ju bäst såklart. Men det andra funkar hyfsat bra med .

    Men förstår exakt vad du menar. Lust bygger man ju faktiskt upp genom att göra saker tillsammans, hinta lite till varandra, ta på varandra när man fixar säker lr laga mat. så absolut värt kämpa för !

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.